Diziler Ne Zaman Başlayacak? Dizilerin Yeni Bölümleri Yayınlanacak Mı Merak Ediliyor!

Diziler Ne Zaman Başlayacak? Dizilerin Yeni Bölümleri Yayınlanacak Mı Merak Ediliyor!
6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremin ardından arama kurtarma çalışmaları devam ederken, depremin yaraları da sarılıyor. Arama kurtarma çalışmalarından gelecek sevindirici haberler...

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremin ardından arama kurtarma çalışmaları devam ederken, depremin yaraları da sarılıyor. Arama kurtarma çalışmalarından gelecek sevindirici haberler pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyor. Televizyon kanallarının pek çoğu da deprem bölgesinden canlı yayınlarla son durumu aktarıyorlar. Bu çerçevede, dizilerin ne zaman başlayacağı da araştırılıyor.

Bu Hafta Dizilerin Yeni Bölümü Var Mı?

Kahramanmaraş merkezli deprem sonrasında televizyon kanaları deprem özel yayınlarına geçtiler ve dizileri yayınlamaya ara verdiler. Dizilerin ne zaman yayınlanacağı da henüz belli olmadı.

Depremde Son Durum

Depremin ardından, güncel gelişmeler ve açıklamalar yakından takip ediliyor. AFAD da bilgilendirmede bulunmaya devam ediyor. Bu kapsamda yapılan son açıklamaya göre, iki büyük deprem sonucunda 31 bin 643 kişi hayatını kaybederken, 80 bin 278 kişi yaralandı. 10 ilde 6 bin 444 bina ise yıkıldı.