Duy Beni 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Duy Beni 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı
Aşk ve gençlik ögelerinin baskın olarak yer aldığı Duy Beni dizisi, temmuz ayında Star TV ekranlarında yayın hayatına başladı. İlk bölümden itibaren izleyicileri ekran başına kilitleyen dizi, yeni bölümleriyle izleyicilerinden...

Aşk ve gençlik ögelerinin baskın olarak yer aldığı Duy Beni dizisi, temmuz ayında Star TV ekranlarında yayın hayatına başladı. İlk bölümden itibaren izleyicileri ekran başına kilitleyen dizi, yeni bölümleriyle izleyicilerinden karşısına çıkmaya devam ediyor.

Duy Beni Yeni Bölüm Fragmanı İzle

Duy Beni dizisinin yeni bölüm fragmanı, Star TV tarafından yayınlandı. Merakla beklenen fragmana, Ekim ve Kanat'ın aşkının alevlenmesi damga vurdu.

Duy Beni Oyuncuları

Ali Balcı'nın yönetmen koltuğunda oturduğu Duy Beni dizisinin oyuncu kadrosunda Berk Hakman, Ege Kökenli, Rabia Soytürk, Caner Toğçu, Sümeyye Aydoğan, Helin Kandemir, Burak Can, Durul Bazan, Murat Dalbatan, Taha Bora Elkoca, Feride Çetin, Aytaç Uşun, Utku Coşkun, Gökçe Güneş Doğrusöz, Meltem Akçöl, Yeliz Akkaya, Elif Çakman, Bedir Bedir, İbrahim Yıldız, Hamdi Alp, Alper Atak ve Dilara Sümbül gibi pek çok isim yer alıyor.

Duy Beni Hangi Gün Saat Kaçta Yayınlanıyor?

Duy Beni dizisi, her hafta perşembe günü Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşuyor.