Ebru Şallı Ekim Ayında Yazı Getirdi! Tekne Pozlarıyla Kendine Hayran Bıraktı

Ebru Şallı Ekim Ayında Yazı Getirdi! Tekne Pozlarıyla Kendine Hayran Bıraktı
Oyuncu, sunucu, manken, yazar ve Youtuber olarak başarılı işlere imza atan Ebru Şallı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Güzel manken son paylaşımında, teknede çektiği karelere...

Oyuncu, sunucu, manken, yazar ve Youtuber olarak başarılı işlere imza atan Ebru Şallı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Güzel manken son paylaşımında, teknede çektiği karelere yer verdi. Söz konusu fotoğraf kareleri, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Ebru Şallının Tekne Pozu

Ebru Şallı, sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Instagram'da, 3 milyonu aşkın takipçisi olan başarılı manken, son gönderisinde teknede çektiği kareleri takipçilerinin beğenisine sundu. Söz konusu paylaşım sonrası, Ebru Şallı'nın kıyafetlerine ve genç görünümüne övgü dolu yorumlar geldi.

Ebru Şallı Kimdir?

45 yaşındaki Ebru Şallı, 1977 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Nişantaşı Kız Lisesi'nin ardından eğitim hayatını tamamlayan Şallı, fotomodel olarak kariyerine başladı. Queen of Turkey yarışmasında Türkiye güzeli seçilen ünlü manken, Youtube kanalında paylaştığı videolar ile geniş kitlelere ulaşmaya devam ediyor.