En Az Lise Mezunu Personel Alımı Yapılacak! Adli Tıp Kurumu Personel Alımı İlanı Yayınlandı

En Az Lise Mezunu Personel Alımı Yapılacak! Adli Tıp Kurumu Personel Alımı İlanı Yayınlandı
Adli Tıp Kurumu, güncel ihtiyaçlar doğrultusunda farklı kadrolarda personel istihdamı gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Adli Tıp Kurumu tarafından yapılan son açıklamaya göre 40 personel alımı yapılacak. Söz konusu...

Adli Tıp Kurumu, güncel ihtiyaçlar doğrultusunda farklı kadrolarda personel istihdamı gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Adli Tıp Kurumu tarafından yapılan son açıklamaya göre 40 personel alımı yapılacak. Söz konusu personel alımına ilişkin duyuru yapılmasının ardından alımın detayları araştırılmaya başlandı.

Adli Tıp Kurumu Personel Alımı Kadro Dağılımı

Adli Tıp Kurumu tarafından gerçekleştirilecek personel alımı için 5 büro personeli, 2 aşçı, 4 şoför, 23 hizmetli, 2 sağlık teknikeri, 1 infaz ve koruma memuru ile 3 koruma ve güvenlik görevlisi olmak üzere toplamda 40 kişi istihdam edilecek.

Adli Tıp Kurumu Personel Alımı Başvuru Tarihi

Adli Tıp Kurumu'nun duyurduğu personel alımı ilanına başvuruda bulunmak isteyen kişiler, 12 Aralık tarihinden itibaren başvurularını iletebilecekler ve 25 Aralık 2022 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

Adli Tıp Kurumu Başvuru Ekranı

Adli Tıp Kurumu personel alımı için e-Devlet'e TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yapılarak, Kariyer Kapısı üzerinden başvuru yapılabilecek.

Adli Tıp Kurumu Personel Alımı KPSS Şartı

Adli Tıp Kurumu personel alımı ilanına başvuruda bulunmak isteyen kişilerin, 2022 yılında yapılan KPSS'den en az 70 puan almış olmaları gerekiyor.