Fırtına Bekleniyor! Meteoroloji Genel Müdürlüğü Fırtına Uyarısında Bulundu

Fırtına Bekleniyor! Meteoroloji Genel Müdürlüğü Fırtına Uyarısında Bulundu
Meteoroloji, güncel hava tahminlerinin yanı sıra, beklenen hava olaylarına dair uyarılar yayınlamaya devam ediyor. Bu kapsamda, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak açıklamalar pek çok kişi tarafından yakından...

Meteoroloji, güncel hava tahminlerinin yanı sıra, beklenen hava olaylarına dair uyarılar yayınlamaya devam ediyor. Bu kapsamda, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak açıklamalar pek çok kişi tarafından yakından takip edilirken, gelen son duyuruda 18 Aralık'tan 21 Aralık tarihine kadar devam etmesi beklenen fırtınaya ilişkin uyarı yapıldı.

Meteoroloji Fırtına Uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, 18 Aralık Pazar günü öğle saatlerinden itibaren rüzgarın Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden etkisini artırarak 6 ila 8 kuvvetinde fırtına esmesi bekleniyor. Söz konusu fırtınanın çarşamba günü sabah saatlerine kadar devam etmesi beklendiği belirtildi. Meteoroloji konuya ilişkin yayınladığı uyarıda ''Kuzey Ege’de rüzgarın; yarın (Pazar) öğle saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğu yönlerden etkisini artırarak 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın; Çarşamba (21.12.2022) sabah saatlerinde etkisini kaybedeceği beklenmektedir.'' ifadelerine yer verdi.

Ulaşımda Aksamalara Dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, fırtınaya ilişkin tahminini duyururken, ulaşımda yaşanabilecek aksamalar için de uyarıda bulundu.