Geçtiğimiz Aylarda Çocukları Dünyaya Gelmişti! Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer Çiftinden Yeni Fotoğraf

Geçtiğimiz Aylarda Çocukları Dünyaya Gelmişti! Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer Çiftinden Yeni Fotoğraf
Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti, 2016 yılında nikah masasına oturdu. Geçtiğimiz nisan ayında çocukları Kurt Efe'yi kucağına almanın heyecanını yaşayan çift, sosyal medya üzerinden paylaşımlarda bulunmaya devam ediyor....

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti, 2016 yılında nikah masasına oturdu. Geçtiğimiz nisan ayında çocukları Kurt Efe'yi kucağına almanın heyecanını yaşayan çift, sosyal medya üzerinden paylaşımlarda bulunmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'den yeni bir paylaşım geldi.

Başak Dizer Paylaştı!

Başak Dizer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Instagram'da, 800 bini aşkın takipçisi olan Başak Dizer, eşi Kıvanç Tatlıtuğ ile olan bir karesini takipçileriyle paylaştı. Söz konusu paylaşımı çok kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Kıvanç Tatlıtuğun Oynadığı Diziler

Başak Dizer ile mutlu evliliğine devam eden ve geçtiğimiz aylarda oğlu Kurt Efe'nin dünyaya gelmesi ile büyük sevinç yaşayan Kıvanç Tatlıtuğ, Gümüş, Menekşe ile Halil, Aşk-ı Memnu, Ezel, Kuzey Güney, Kurt Seyit ve Sura, Cesur ve Güzel ve Çarpışma gibi dizlerdeki oyunculuk performansı ile izleyicilerden tam not aldı.