Gelsin Hayat Bildiği Gibi 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı
Yaz aylarında Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, ilk bölümden itibaren büyük bir ilgiyle karşılaştı. Konusu, oyuncu kadrosu ve olay örgüsü ile seyircileri ekran başına kilitleyen dizi,...

Yaz aylarında Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, ilk bölümden itibaren büyük bir ilgiyle karşılaştı. Konusu, oyuncu kadrosu ve olay örgüsü ile seyircileri ekran başına kilitleyen dizi, yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Yeni Bölüm Fragmanı İzle

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 15. bölüm fragmanı, Show TV tarafından yayınlandı. 14. bölümün hemen ardından yayınlanan fragmanın başlığında "Bay ve bayan Payaslı hizmetinizde!" ifadelerine yer verildi.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Oyuncuları

Senaristliğini Gani Müjde'nin üstlendiği Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Burak Demir, Atilla Olgaç, Tolga Güleç, Pamir Pekin, Özgü Delikanlı, Mustafa Açılan, Ayşe Kırca, Onur Özer, Sanem Babi, Rojbin Erden, Ali Berge ve Melisa Bostancıoğlu gibi pek çok isim yer alıyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Hangi Gün Saat Kaçta Yayınlanıyor?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, her hafta perşembe günü saat 20.00'de Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşuyor.