Görenler şaşkına döndü sen ne olmuşsun dedi! Tokatçı Şevket ortaya çıktı!

Görenler şaşkına döndü sen ne olmuşsun dedi! Tokatçı Şevket ortaya çıktı!
Hayranları oyuncunun neden bir yapımda yer almadığını ve ne yaptığını oldukça merak ediyordu. Dursun Ali Sağıroğlu’nun cenazesinde görüntülenen oyuncunun son hali hayranlarını şaşırttı. Yaşlanan oyuncu gençliğinden...

Hayranları oyuncunun neden bir yapımda yer almadığını ve ne yaptığını oldukça merak ediyordu. Dursun Ali Sağıroğlu’nun cenazesinde görüntülenen oyuncunun son hali hayranlarını şaşırttı. Yaşlanan oyuncu gençliğinden oldukça farklı görünüyordu ve yılların yorgunluğunu taşıdığı belliydi. Fakat o gülen gözleri hala aynı şekilde insanın içini ısıtıyordu. Samimi duruşundan da hiçbir şey kaybetmemişti.

Yıllarını Sinemaya Verdi

Birçok büyük yapımda oynamış olan Altuğ 1960 yılında Galatasaray Lisesini bitirmiş ve ardından İstanbul Üniversitesinde Sinema ve Konservatuar bölümünde okumuştur. Liseyi bitirdikten 2 sene sonra oyunculuk kariyerine başlamış olan oyuncu ilk olarak AEG firmasının reklamlarında oynamaya başlamıştır. İlk dizisi ise Seyahatnamedir. Oyuncunun adeta parladığı dizi ise Perihan Abla olmuştur.

Burada canlandırdığı Şakir karakteri saf ve sevimli halleriyle izleyicinin kalbini kazanmıştır. Burada canlandırdığı rolün ardından birçok sinema filminde oynamış olan oyuncunun ilk sinema filmi ise İşte Hayattı. Oyuncu son olarak ise 2022 yılında Unutma Beni adlı dizide rol almış ve daha sonra ekranlardan uzaklaşmıştır.

Devir Değişti

Bir süredir adeta kendi kabuğuna çekilen oyuncu Youtuber gençleri kırmamış ve onların bir röportajına katılıp soruları cevaplandırmıştır. Burada neden ekranlardan uzak durduğu sorusuna da cevap veren oyuncu buna cevap olarak kısaca Türkiye de artık sosyal değerlerin değiştiğini ve bu değişen zevklere ve beğenilere göre yapılan dizi ve filmlerin içinde kendine yer bulamayacağını belirtmiştir.

Verilen bu cevaba bakarsak artık oyuncuyu bir daha ekranlarda görmemizin mümkün olmadığını söyleyebiliriz. Şener Şen gibi severek izlediğimiz birçok ismin zamanla ekranlara veda etmesi her ne kadar üzücü olsa da onlarında değişen koşullara adapte olmakta zorlanmalarını anlayışla karşılamak gerekmektedir.

İşte Şevket Altuğ'un son hali