Güncel Hava Durumu Raporu Yayımlandı! Meteoroloji'den Sağanak ve Kar Yağışı Uyarısı Geldi

Güncel Hava Durumu Raporu Yayımlandı! Meteoroloji'den Sağanak ve Kar Yağışı Uyarısı Geldi
Meteoroloji tarafından yayımlanan yeni rapor dikkat çekti. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yayımlanan yeni rapora göre ülkemizin doğusunda kar, batısında ise yoğun sağanak yağış görüleceği tahmin ediliyor....

Meteoroloji tarafından yayımlanan yeni rapor dikkat çekti. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yayımlanan yeni rapora göre ülkemizin doğusunda kar, batısında ise yoğun sağanak yağış görüleceği tahmin ediliyor. İstanbul'da etkili olacak sağanağın 5 gün boyunca devam etmesi öngörülüyor.

Meteoroloji'nin yaptığı son güncel tahminlere göre: Türkiye'nin batı, iç ve güney kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Adıyaman, Kilis, Gaziantep, Elazığ, Malatya, Aksaray, Niğde, Balıkesir, Çanakkale, Kırklareli, Edirne ile Ege, Akdeniz (Burdur ve Isparta hariç) çevrelerinin yağmur ve sağanak; Ağrı, Kars ve Erzurum çevrelerinin kar yağışlı, diğer yerlerin ise az bulutlu geçmesi bekleniyor. Yağışların, Güney Ege kıyılarında yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde de doğu ve iç kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesinin görüleceği tahmin ediliyor.

Hava Sıcaklıkları Nasıl Olacak?

Hava sıcaklığında ise önemli bir değişiklik yaşanmaması ve genellikle mevsim normallerinde seyretmesi bekleniyor.

Öte yandan, rüzgarın genellikle güney ve doğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.