Hadise Doğal Güzelliğiyle Büyüledi! Yüz Binlerce Kişi Beğendi

Hadise Doğal Güzelliğiyle Büyüledi! Yüz Binlerce Kişi Beğendi
Hadise, şarkıları ile geniş bir dinleyici kitlesine ulaşmayı başardı. Şarkılarının ve konser performanslarının yanı sıra, sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sıkça söz ettiren güzel şarkıcı, son gönderisinde Londra'da...

Hadise, şarkıları ile geniş bir dinleyici kitlesine ulaşmayı başardı. Şarkılarının ve konser performanslarının yanı sıra, sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sıkça söz ettiren güzel şarkıcı, son gönderisinde Londra'da çektiği karelere yer verdi. Söz konusu fotoğraflarda, Hadise'nin doğal güzelliği hayran bıraktı.

Hadise'nin Yurtdışı Pozları

Hadise, sosyal medyayı aktif olarak kullanmaya devam ediyor. Instagram'da, 14.1 milyonu aşkın takipçisi olan başarılı şarkıcı, son paylaşımında İngiltere'de çektiği karelere yer verdi.

Fotoğraflara Beğeni Yağıyor

Hadise'nin, Londra'da çektiği fotoğraflar çok kısa sürede yüz binlerce beğeni aldı. Ünlü şarkıcının takipçileri, Hadise'nin doğal güzelliğine ilişkin çok sayıda yorum yaptılar. Hadise'nin, fotoğraflardaki makyajsız görünümü dikkat çekti. Güzel şarkıcı, geçtiğimiz yıllarda makyajsız fotoğraflarını paylaşmış ve bu paylaşımlar da sosyal medyada büyük beğeni toplamıştı.