Hadise Doğum Günü Fotoğrafıyla Kasıp Kavurdu! Sosyal Medya Bunu Konuşuyor

Hadise Doğum Günü Fotoğrafıyla Kasıp Kavurdu! Sosyal Medya Bunu Konuşuyor
22 Ekim 1985'te Belçika'da dünyaya gelen Hadise, dün akşam arkadaşlarıyla birlikte doğum günü partisi düzenledi. Hadise, yakın çevresinin katıldığı doğum günü partisi sonrası, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu....

22 Ekim 1985'te Belçika'da dünyaya gelen Hadise, dün akşam arkadaşlarıyla birlikte doğum günü partisi düzenledi. Hadise, yakın çevresinin katıldığı doğum günü partisi sonrası, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Başarılı şarkıcının paylaşımı, çok kısa sürede büyük beğeni topladı.

''Olağanüstü Bir Kadınım''

Hadise, sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Instagram'da 14.1 milyonu aşkın takipçisi olan ünlü şarkıcı, doğum gününde çekilen bir fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu. Hadise, fotoğrafın açıklamasında ''Doğum günüm kutlu olsun. Ben olağanüstü bir kadınım, olağanüstü. O benim'' ifadelerine verdi.

Paylaşıma Beğeni Yağıyor

Hadise'nin doğum gününe ilişkin paylaştığı fotoğraf karesi, dört yüz bini aşkın beğeni ve yüzlerce övgü dolu yorum aldı. 37 yaşına girişini kutlayan Hadise'ye, iyi dilek içeren çok sayıda yorum geldi.