Hadise Doğum Gününde Öyle Bir Kıyafet Tercih Etti Ki! Görenler Mest Oldu

Hadise Doğum Gününde Öyle Bir Kıyafet Tercih Etti Ki! Görenler Mest Oldu
Hadise, şarkılarının, kliplerinin ve sahne şovlarının yanı sıra, sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Güzel şarkıcı, son paylaşımında kıyafet tercihiyle ve güzelliğiyle, görenleri mest...

Hadise, şarkılarının, kliplerinin ve sahne şovlarının yanı sıra, sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Güzel şarkıcı, son paylaşımında kıyafet tercihiyle ve güzelliğiyle, görenleri mest etti.

Hadise'nin Doğum Günü Pozu

Hadise, sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Instagram'da, 14.1 milyonu aşkın takipçisi olan başarılı şarkıcı, son paylaşımında doğum gününde çekilen kareleri paylaştı. 22 Ekim 1985'da dünyaya gelen ünlü şarkıcı, erken doğum günü kutlamasında tercih ettiği kıyafet ile beğeni yağmuruna tutuldu. Söz konusu fotoğraflar, çok kısa sürede yüz binlerce beğeni ve binlerce yorum aldı.

Hadisenin Popüler Şarkıları

Hadise bugüne kadar seslendirdiği Prenses, Sıfır Tolerans, Farkımız Var, Şampiyon, Küçük Bir Yol, Yaz Günü, Nerdesin Aşkım, Düm Tek Tek, Hay Hay, Bu Aralar, Aşk Dediğin, Olsun, Geliyorum Yanına, İmdat, Aşk Kaç Beden Giyer ve Mesajımı Almıştır O gibi şarkılar ile müzikseverler tarafından yüz milyonlarca kez dinlendi.