Hadise Makyajsız Pozları İle Kendine Hayran Bıraktı! Yüz Binlerce Kişi Beğendi İşte O Kareler

Hadise Makyajsız Pozları İle Kendine Hayran Bıraktı! Yüz Binlerce Kişi Beğendi İşte O Kareler
Şarkıları, kipleri ve sahne performansı ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan Hadise, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Başarılı şarkıcı, son paylaşımındaki makyajsız...

Şarkıları, kipleri ve sahne performansı ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan Hadise, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Başarılı şarkıcı, son paylaşımındaki makyajsız görünümüyle takipçilerinin beğenisi topladı.

Hadisenin Makyajsız Pozları

Hadise, sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Instagram'da, 14.1 milyonu aşkın takipçisi olan güzel şarkıcı, son paylaşımındaki makyajsız görünümüyle mest etti. Hadise'nin paylaşımı yüz binlerce beğeni alırken, övgü dolu binlerce yorum yapıldı.

''Herkese İyi Haftalar''

Hadise'nin makyajsız kareleri yüz binlerce beğeni alırken, ünlü şarkıcı paylaşımın açıklama bölümüne ''Herkese iyi haftalar'' notunu düştü. Hadise'nin takipçileri, makyajsız pozlara ilişkin övgü dolu yorumlarda bulunurken, fotoğraflar çok kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.