Hadise Öyle Fotoğraflar Paylaştı Ki! Sosyal Medya Yıkılıyor

Hadise Öyle Fotoğraflar Paylaştı Ki! Sosyal Medya Yıkılıyor
Başarılı şarkıcı Hadise, şarkılarının, kliplerinin ve sahne performanslarının yanı sıra, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile de adından söz ettirmeye devam ediyor. Güzel şarkıcı son paylaşımıyla bir kez...

Başarılı şarkıcı Hadise, şarkılarının, kliplerinin ve sahne performanslarının yanı sıra, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile de adından söz ettirmeye devam ediyor. Güzel şarkıcı son paylaşımıyla bir kez daha kendine hayran bıraktı.

Hadise Paylaştı Sosyal Medya Çalkalandı

Hadise, sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Instagram'da, 14 milyonu aşkın takipçisi bulunan ünlü şarkıcı, son paylaşımında eskiden çekilen karelerini, siyah beyaz olarak takipçilerinin beğenisine sundu. Söz konusu fotoğraflar, çok kısa sürede yüz binlerce beğeni ve binlerce yorum aldı.

Hadiseinin Popüler Şarkıları

Hadise bugüne kadar seslendirdiği Prenses, Sıfır Tolerans, Farkımız Var, Şampiyon, Küçük Bir Yol, Yaz Günü, Nerdesin Aşkım, Düm Tek Tek, Hay Hay, Bu Aralar, Aşk Dediğin, Olsun, Geliyorum Yanına, İmdat, Aşk Kaç Beden Giyer ve Mesajımı Almıştır O gibi şarkılar ile müzikseverler tarafından yüz milyonlarca kez dinlendi.