Hafsanur Sancaktutan Gece Pozuyla Tozu Dumana Kattı! Gören Bir Daha Bakıyor

Hafsanur Sancaktutan Gece Pozuyla Tozu Dumana Kattı! Gören Bir Daha Bakıyor
Çeşitli dizi projelerindeki başarılı oyunculuğu ile geniş kitlelere ulaşan Hafsanur Sancaktutan, sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sıkça söz ettiriyor. Güzel oyuncu son paylaşımında, gece çekilen karelerine yer verdi....

Çeşitli dizi projelerindeki başarılı oyunculuğu ile geniş kitlelere ulaşan Hafsanur Sancaktutan, sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sıkça söz ettiriyor. Güzel oyuncu son paylaşımında, gece çekilen karelerine yer verdi. Derin göğüs dekoltesine ile dikkat çeken Sancaktutan, sosyal medyanın gündemine oturdu.

Hafsanur Sancaktutandan Cesur Pozlar

Hafsanur Sancaktutan, sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Paylaşımlarıyla dikkat çeken genç oyuncunun Instagram'da, 1 milyonu aşkın takipçisi bulunuyor. Sancaktutan'ın son paylaşımındaki, kıyafeti ve güzelliği takipçilerinden büyük beğeni topladı. Söz konusu paylaşım, on binlerce beğeni ve yüzlerce yorum aldı.

Hafsanur Sancaktutanın Oynadığı Diziler

Hafsanur Sancaktutan bugüne kadar yer aldığı Gülperi, Aşk Ağlatır, Oğul Yaz ve Dünyayla Benim Aramda dizilerindeki oyunculuk performansı ile izleyicilerden tam not aldı.