İBB Burs Sonuçlarının Ne Zaman Açıklanacağı Araştırılıyor! İBB Burs Ücreti

İBB Burs Sonuçlarının Ne Zaman Açıklanacağı Araştırılıyor! İBB Burs Ücreti
Üniversitelerde yeni akademik dönemin başlaması ile birlikte, burs başvuru da açıldı. Bu kapsamda, geçtiğimiz süreçte tamamlanan İstanbul Büyükşehir Belediyesi eğitim desteği başvurusunun sonuçları için heyecanlı bekleyiş...

Üniversitelerde yeni akademik dönemin başlaması ile birlikte, burs başvuru da açıldı. Bu kapsamda, geçtiğimiz süreçte tamamlanan İstanbul Büyükşehir Belediyesi eğitim desteği başvurusunun sonuçları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Söz konusu destekten yararlanmak için pek çok öğrenci başvuruda bulunurken, sonuçların ne zaman açıklanacağı merak ediliyor.

İBB Burs Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından eğitim desteği sonuçlarının ne zaman ilan edileceğine dair bilgi verilmedi ancak aralık ayı içerisinde sonuçların açıklanması bekleniyor.

İBB Burs Ücreti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi eğitim desteği sonuçları için heyecanlı bekleyiş devam ederken, ödeme tutarı da merak ediliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 75.000 üniversitesi öğrencisine kişi başı toplamda 4.500 TL destek sağlayacak.

İBB Burs Sonuç Ekranı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi eğitim desteği için sonuçlar ilan edildiği zaman, başvuruda bulunan öğrenciler