İrem Derici Son Paylaşımıyla Tozu Dumana Kattı! Sosyal Medya Bu Fotoğrafı Konuşuyor

İrem Derici Son Paylaşımıyla Tozu Dumana Kattı! Sosyal Medya Bu Fotoğrafı Konuşuyor
Türk pop müziğinin önemli isimlerinden birisi olan İrem Derici, şarkılarının, kliplerinin ve sahne performansının yanı sıra, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Güzel şarkıcı son paylaşımıyla bir...

Türk pop müziğinin önemli isimlerinden birisi olan İrem Derici, şarkılarının, kliplerinin ve sahne performansının yanı sıra, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Güzel şarkıcı son paylaşımıyla bir kez daha kendini hayran bıraktı.

İrem Derici'nin Çok Konuşulan Fotoğrafları

İrem Derici, sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Başarılı şarkıcının Instagram'da, 8.1 milyonu aşkın takipçisi bulunurken, paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Derici, son paylaşımında ayna karşısındaki karelerine yer verdi. Söz konusu paylaşım, on binlerce beğeni alırken, sosyal medyanın gündemin oturdu.

İrem Dericinin Popüler Şarkıları

İrem Derici bugüne kadar seslendirdiği Kalbimin Tek Sahibine, Evlenmene Bak, Kıymetlim, Dur Yavaş, Rastgele, Tektaş, Aşk Eşittir Biz, Bir Miyiz, Dantel, Gir Kanıma, Değmezsin Ağlamaya, Çok Sevmek Yasaklanmalı, Nerden Bilecekmiş ve Bazı Aşklar Yarım Kalmalı gibi şarkılar ile yüz milyonları aşan dinlenme sayılarına ulaştı.