İstanbul'un 7 İlçesinde 8 Saatlik Elektrik Kesintisi Yapılacak!

İstanbul'un 7 İlçesinde 8 Saatlik Elektrik Kesintisi Yapılacak!
Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş (BEDAŞ), İstanbul'da yapılacak elektrik kesintisini duyurdu. BEDAŞ elektrik kesintisinin 7 ilçedeki mahallelerde 8 saat boyuncu süreceğini açıkladı.BEDAŞ resmi internet sitesinde ve sosyal medya...

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş (BEDAŞ), İstanbul'da yapılacak elektrik kesintisini duyurdu. BEDAŞ elektrik kesintisinin 7 ilçedeki mahallelerde 8 saat boyuncu süreceğini açıkladı.

BEDAŞ resmi internet sitesinde ve sosyal medya hesaplarında elektrik kesintisine ilişkin bir duyuru yayımladı. İstanbul'da 29 Ekim Cumartesi (bugün) 7 ilçede farklı saatlerde bakım amacıyla planlı elektrik kesintileri yapılacağını ifade etti. 8 saatlik elektrik kesintisine ilişkin duyuru yayınlayan BEDAŞ, kesintilerin hangi ilçelerde ve hangi saatlerde olacağını açıkladı.

29 Ekim 2022 tarihli planlı bakım çalışmaları listesi ile beraber 7 ilçede elektrik kesintisi yaşanacak.

Elektrik Kesintileri Hangi İlçelerde Yapılacak?

7 ilçede bulunan pek çok mahallede farklı saat aralığında elektrik kesintisi yapılacak. Elektrik kesintisinin yapılacağı ilçeler; Arnavutköy, Eyüpsultan, Avcılar, Gaziosmanpaşa, Esenler, Bayrampaşa ve Beşiktaş olarak açıklandı.

İşte BEDAŞ Elektrik Kesintisi Detayları: