İyilik 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

İyilik 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı
Geçtiğimiz sezon ekranlara gelen ve büyük beğeni toplayan İyilik dizisi, yeni sezonda da izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. İlk sezonda olduğu gibi ikinci sezonda da seyircileri ekran başına kilitleyen dizinin, yeni bölümleri...

Geçtiğimiz sezon ekranlara gelen ve büyük beğeni toplayan İyilik dizisi, yeni sezonda da izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. İlk sezonda olduğu gibi ikinci sezonda da seyircileri ekran başına kilitleyen dizinin, yeni bölümleri merakla bekleniyor.

İyilik Yeni Bölüm Fragmanı İzle

İyilik dizisinin 14. bölüm fragmanı, FOX TV tarafından yayınlandı. Dizinin takipçilerinin merakla beklediği fragman, çok kısa sürede büyük ilgi gördü.

İyilik Oyuncuları

Senaristliğini Özge Korkmaz'ın üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda Hatice Şendil, İsmail Demirci, Sera Kutlubey, Perihan Savaş, Özgür Çevik, Mina Akdin, Umut Kaplıca, Sefa Tantoğlu, Pelinsu Karayel, Elif Gizem Aykut, İlayda Aydın, Erdem Akakçe, Çiçek Acar, Mehmet Aykaç, Doruk Sarıduman, Gülin Ermiş, Ayşe Tunaboylu, Cihat Tamer ve İrem Tuncer gibi pek çok isim yer alıyor.

İyilik Hangi Gün Saat Kaçta Yayınlanıyor?

İyilik dizisi, her hafta cuma günü saat 20.00'de, FOX TV ekranlarında izleyicilerle buluşuyor.