Kadir Doğulu Eşi Neslihan Atagül İle Birlikte Romantik Paylaşım Yaptı!

Kadir Doğulu Eşi Neslihan Atagül İle Birlikte Romantik Paylaşım Yaptı!
Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çifti, 2016 yılında dünya evine girdi. Mutlu evliliklerine ilişkin sosyal medyadan paylaşımlara devam eden ünlü çift, şu sıralar Star TV'de yayınlanan Gecenin Ucunda dizisinde, birlikte rol alıyorlar....

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çifti, 2016 yılında dünya evine girdi. Mutlu evliliklerine ilişkin sosyal medyadan paylaşımlara devam eden ünlü çift, şu sıralar Star TV'de yayınlanan Gecenin Ucunda dizisinde, birlikte rol alıyorlar. Kadir Doğulu, bugün yaptığı paylaşım ile eşine olan aşkını bir kez daha haykırdı.

Kadir Doğulu'dan Romantik Paylaşım

Kadir Doğulu, sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Instagram'da, 4.2 milyonu aşkın takipçisi olan ünlü oyuncu, son paylaşımında eşine bakarken çekilen bir kareye yer verdi. Doğulu, paylaşımına ''Tık! Modumu Yakalıyorum efendim...'' notunu düştü. Söz konusu paylaşım, çok kısa sürede büyük ilgi gördü.

Kadir Doğulunun Oynadığı Diziler

Kadir Doğulu bugüne kadar Küçük Sırlar, Pis Yedili, Fatih Harbiye, Sevdam Alabora, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Bana Sevmeyi Anlat, Vuslat, Aşkın Tarifi ve Gecenin Ucunda dizilerindeki oyunculuk performansı ile büyük beğeni topladı.