Kara Kış Kapıda! Meteoroloji Kahini Sıcaklıkların Biteceği Tarihi Duyurdu

Kara Kış Kapıda! Meteoroloji Kahini Sıcaklıkların Biteceği Tarihi Duyurdu
Yağmurları, fırtınaları önceden bilmesi ile tanınan Kerem Ökten, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla sıcaklıkların Türkiye'yi terk edeceği tarihi verdi.Meteoroloji kahini Kerem Ökten, pastırma yazının çok kısa zamanda...

Yağmurları, fırtınaları önceden bilmesi ile tanınan Kerem Ökten, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla sıcaklıkların Türkiye'yi terk edeceği tarihi verdi.

Meteoroloji kahini Kerem Ökten, pastırma yazının çok kısa zamanda biteceğini ifade etti. Kerem Ökten, özellikle yurdun kuzey bölümüne dikkat çekti.

'Sert Bir Sistem İhtimali Var'

Ökten, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda hava durumuna ilişkin önemli tahminleri duyurdu. Kısa zaman sonra sona erecek sıcaklıklara dikkat çeken Meteoroloji kahini, vatandaşları yağış konusunda uyarırken kar potansiyeli konusuna da vurgu yaptı.

Ökten'in paylaşımında kullandığı ifadeler şu şekilde:

"8 Kasım'dan itibaren Pastırma Yazı sona eriyor. Özellikle Ülkenin kuzeyi daha fazla olmak üzere soğuyacağız. Yağışlar da başlıyor. Marmara'da ay ortası sert bir sistem ihtimali var. Kar yapabilecek potansiyelde. Detaylar netleşmedi..."

Kerem Ökten'in Paylaşımı Şu Şekilde: