Kısmetse Olur Yaren Kimdir?

Kısmetse Olur Yaren Kimdir?
Kısmetse Olur: Aşkın Gücü ile ilgili yeni fragman yayınlandı. Heyecan içerisinde beklenen Kısmetse Olur Programında yer alan yarışmacılar merak edilmeye başlandı. Özellikle Kısmetse Olur yarışmasında yer alması düşünülen...

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü ile ilgili yeni fragman yayınlandı. Heyecan içerisinde beklenen Kısmetse Olur Programında yer alan yarışmacılar merak edilmeye başlandı. Özellikle Kısmetse Olur yarışmasında yer alması düşünülen Yaren ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Kısmetse Olur Yaren Kimdir? Kısmetse Olur Yaren Kaç Yaşında?

5 Ekim 2015 tarihinde ilk kez yayınlanan Kısmetse Olur programı 2017 yılında final yaparak ekranlara veda etmişti. Uzun zamandır dillerden düşmeyen yarışma yeniden ekranlara dönüyor. Kısmetse Olur yeni sezon yarışmacıları da araştırılmaya başlandı. Karşımıza çıkan Yaren karakteri de dikkat çekti. Kısmetse Olur Yaren Kimdir?

Kısmetse Olur Yaren Kimdir?

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü programının fragmanının yayınlanmasının ardından Yaren karakteri ön plana çıktı. Kısmetse Olur Yaren Kimdir? Kısmetse Olur Yaren Kaç Yaşındadır? Soruları arama motorlarında hız kazandı. Yeni sezon yarışmacıları arasında yer alan Yaren "Küçük yaşlardan beri çalıştığım için artık çalışmak istemiyorum. Ya patron eşi ya da patron olmak istiyorum" dedi. Kısmetse Olur Yaren ile ilgili bilgiler şimdilik bu kadar.

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü Ne Zaman Yayınlanacak?

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü ile ilgili ilk fragman yayınlandı. Kısmetse Olur programı 12 Aralık tarihinde başlayacak olmakla beraber sadece Youtube kanalında yayınlanacaktır. Haftanın beş günü yayınlanacak olan program saat 18.30’da başlayacaktır. Kısmetse Olur: Aşkın Gücü hangi kanalda? Sorusunun cevabı da bu şekilde belli olmuş oldu.