Kızılcık Şerbeti 1. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Kızılcık Şerbeti 1. Bölüm Fragmanı Yayınlandı
Konusu ile büyük ses getiren Kızılcık Şerbeti dizisi, büyük bir merakla bekleniyor. Ay sonunda izleyicilerle buluşacak olan dizinin, yeni bölümü öncesi fragman yayınlandı.Kızılcık Şerbeti Yeni Bölüm Fragmanı İzleKızılcık...

Konusu ile büyük ses getiren Kızılcık Şerbeti dizisi, büyük bir merakla bekleniyor. Ay sonunda izleyicilerle buluşacak olan dizinin, yeni bölümü öncesi fragman yayınlandı.

Kızılcık Şerbeti Yeni Bölüm Fragmanı İzle

Kızılcık Şerbeti dizisinin 1. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. ''Kan tükürür, kızılcık şerbeti içtim der'' sözleri söz konusu fragmana damga vurdu.

Kızılcık Şerbeti Konusu

Modern bir hayat tarzına sahip olan Kıvılcım, çocuklarını da kendisi gibi yetiştirmek için büyük çaba sarf etmiştir. Kızlarının mutlu olması için gayret eden Kıvılcım, büyük kızı Doğa'nın erkek arkadaşının ailesi ile tanışınca şoke olur. Doğa'nın erkek arkadaşının ailesi, oldukça muhafazakar bir hayat tarzına sahiptir. Her iki aile arasında yaşanacak olan gerilim, Kızılcık Şerbeti dizisinde ele alınacak.

Kızılcık Şerbeti Ne Zaman Yayınlanacak?

Merakla beklenen Kızılcık Şerbeti dizisi, 28 Ekim Cuma günü saat 20.00'de, Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak.