Kuruluş Osman 105. Bölümde Gürbüz Alp Ölecek Mi? Osman Bey’in Kararı Ne Olacak?

Kuruluş Osman 105. Bölümde Gürbüz Alp Ölecek Mi? Osman Bey’in Kararı Ne Olacak?
Kuruluş Osman 105. Bölüm ile yayınlanacak. Yayınlanacak yeni bölümde yaşanacak olaylar fragmandan sonra daha da araştırılmaya başlandı. Özellikle Osman Bey ve Gürbüz Alp arasında olan savaştan sonra araştırmalar Gürbüz...

Kuruluş Osman 105. Bölüm ile yayınlanacak. Yayınlanacak yeni bölümde yaşanacak olaylar fragmandan sonra daha da araştırılmaya başlandı. Özellikle Osman Bey ve Gürbüz Alp arasında olan savaştan sonra araştırmalar Gürbüz Alp ölecek mi? şeklinde olmaya başladı.

Gürbüz Alp Ölecek Mi?

Kuruluş Osman yeni bölüm de Osman Bey, Marmaracık Fethi için bir şenlik kuracaktır. Fakat kendiyle baş başa kaldığı zaman kendi iç muhasebesini yapacaktır. Hal böyle olunca Osman Bey’in içini büyük bir kurt düşecektir. Osman Bey’in içini kemiren bu kurdun ne olduğu hep düşünülmektedir. Diğer yandan da Osman Bey ile Gürbüz Alp arasında bir savaş başlayacaktır. Osman Bey, Alplerine Kardeşiniz Gürbüz Alp diye birini tanıtıyor. Yani Gürbüz Alp’in ölümü gibi bir durum söz konusu değil.

Osman Bey, Marmaracık’ı fethetti. Fakat bu fetih onu durdurmamaktadır. Osman Bey, Köprühisar fethi için de yeni adımlar atmaya başlamakla beraber ayrıca Marmaracık’ı Osman Bey’e kaptıran Olof farklı taktikler peşindedir. Bu yolda da Olof’un asıl hedefi Bayındır Bey’dir. Olof, Bayındır Bey’i yanına çekmek için yeni hamleler yapacaktır. Bayındır Bey’in Olof’un teklifini kabul edip etmeyeceği de düşünülmektedir.