MasterChef Ödül Oyununu Kim Kazandı?

MasterChef Ödül Oyununu Kim Kazandı?
Mehmet, Danilo ve Somer şefin jüri koltuğunda oturduğu MasterChef bugün ödül oyunu gecesi yaşadı. Chili biber ve tuzun olduğu bir tatlının yapıldığı gecede ödül oyununu kazanan yarışmacı kadar ödülün ne kadar olduğu...

Mehmet, Danilo ve Somer şefin jüri koltuğunda oturduğu MasterChef bugün ödül oyunu gecesi yaşadı. Chili biber ve tuzun olduğu bir tatlının yapıldığı gecede ödül oyununu kazanan yarışmacı kadar ödülün ne kadar olduğu da araştırılmaya başlandı. Bugün MasterChef’te resmen nefesler tutuldu. Yarışmacılar ödül oyunu için kıyasıya mücadele verdiler. Ödül oyununu kazanan yarışmacı jürilerin değerlendirmeleri sonrasında belli oldu. Peki, MasterChef ödül oyununu kim kazandı?

MasterChef Ödül Oyunu Kazananı Belli Oldu!

MasterChef Türkiye’nin bugünkü bölümünde mavi takım ve kırmızı takım karşılıklı mücadele verdi. Jüri üyeleri tarafından takımlar Chili biberin ve tuzun olduğu bir tatlı yaptılar. Bu tatlıdan sonra en iyi tabağı çıkaran yarışmacı birinci oldu. En iyi tabağı çıkararak MasterChef ödül oyunu kazananı Metin ve Duygu oldu.

MasterChef Ödül Ne Kadar?

MasterChef ödülü kazanan yarışmacı kadar, MasterChef ödül de merak edildi. Arama motorları üzerinden araştırılan ödül oyunu kazananı Metin ve Duygu oldu. Ödül oyununu kazanan Metin ve Duygu 50 bin TL’lik büyük ödülün de sahibi olmayı başardı.

MasterChef Eleme Adayı kim Oldu?

MasterChef ödül oyunu kazananı kadar eleme adayı da merak edildi. MasterChef Türkiye’de haftanın ilk eleme adayı takım oylamasından sonra Ayaz olarak belirlendi.