Meteoroloji Kuvvetli Yağış İçin Uyarıda Bulundu! İşte O İller

Meteoroloji Kuvvetli Yağış İçin Uyarıda Bulundu! İşte O İller
Kışın etkisini göstermeye başlaması ile birlikte, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak açıklamalar ve uyarılar pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyor. Bu kapsamda, yapılan tahminler neticesinde beklenen...

Kışın etkisini göstermeye başlaması ile birlikte, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak açıklamalar ve uyarılar pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyor. Bu kapsamda, yapılan tahminler neticesinde beklenen hava olaylarına ilişkin, Meteoroloji'den açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Kuvvetli Yağışa Dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, yarın saat 15.00'ten itibaren, İzmir'in güneyi ile Aydın ve Muğla’nın kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yağış ihtimaline ilişkin uyarıda bulunan MGM ''Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra İzmir’in güneyi ile Aydın ve Muğla’nın kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yarın (Perşembe) akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenen kuvvetli yağışlarla birlikte ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.'' ifadelerine yer verdi.

Risklere Karşı Uyarı Yapıldı

Meteoroloji, yarın yaşanması beklenen kuvvetli sağanak yağış nedeniyle oluşabilecek ani sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımdaki aksamalar gibi durumlara karşı yarıda bulundu.