Meteoroloji Tek Tek Uyardı! Sağanak Yağış ve Karla Karışık Yağmur Geliyor

Meteoroloji Tek Tek Uyardı! Sağanak Yağış ve Karla Karışık Yağmur Geliyor
Meteoroloji tarafından yayımlanan yeni rapora göre; Türkiye'nin güneydoğu ve doğusunda yer karla karışık yağmur ve sağanak yağış bekleniyor. İç Anadolu ve Marmara'da ise pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.Meteoroloji'nin...

Meteoroloji tarafından yayımlanan yeni rapora göre; Türkiye'nin güneydoğu ve doğusunda yer karla karışık yağmur ve sağanak yağış bekleniyor. İç Anadolu ve Marmara'da ise pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji'nin yaptığı son tahminlere göre: Yurdun genelinin çok ve parçalı bulutlu, yağışların genellikle sağanak ve yağmur, Doğu Anadolu'nun doğu ile kuzeyinin yüksekleri ve Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yükseklerinde yer yer kar ve karla karışık yağmur şeklinde görüleceği tahmin ediliyor. Yağışların Siirt ve Batman çevrelerinde kuvvetli olacağı öngörülüyor. Güneydoğu Anadolu'yla Niğde, Karaman, Sinop, Doğu Anadolu, Doğu Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları ve Doğu Akdeniz'in doğusu çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin açık ve az bulutlu olması bekleniyor.

Gece ve sabah saatlerinde Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Ege ve Marmara'da pus ve yer yer sis hadisesi tahmin ediliyor.

Marmara Bölgesinde Hava Durumu Nasıl?

Az ve parçalı bulutlu geçmesi bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde yer yer sis ve pus öngörülüyor.

Ege Bölgesinde Hava Durumu Nasıl?

Açık ve az bulutlu olacağı tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde İç Ege'de pus ve yer yer sis hadisesi tahmin ediliyor.

Akdeniz Bölgesinde Hava Durumu Nasıl?

Az ve parçalı bulutlu, Doğu Akdeniz'in doğusunun sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, doğusunun ise çok bulutlu olması bekleniyor.

İç Anadolu Bölgesinde Hava Durumu Nasıl?

Az ve parçalı bulutlu, Niğde ile Karaman çevrelerinde sağanak yağış bekleniyor. Kuzeyinde ise pus ve yer yer sis hadisesi tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz'de Hava Durumu Nasıl?

Parçalı, Sinop çevrelerinin sağanak yağışlı ve hafif yağmurlu, doğusunun çok bulutlu geçmesi bekleniyor. Bölgenin iç kesimlerinde sis ve pus olacağı tahmin ediliyor.

Doğu ve Orta Karadeniz'de Hava Durumu Nasıl?

Çok bulutlu, Doğu Karadeniz ile Orta Karadeniz kıyılarının yağışlı geçmesi bekleniyor. Yağışların, yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç ve yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı olacağı öngörülüyor.

Doğu Anadolu Bölgesinde Hava Durumu Nasıl?

Çok ve parçalı bulutlu, genelinin aralıklı yağmurlu, doğu ve kuzeyinin yükseklerinin yağmur ve karla karışık yağmur, yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Hava Durumu Nasıl?

Çok ve parçalı bulutlu, genelinde yağmur ve sağanak yağış bekleniyor. Yağışların Siirt ve Batman çevrelerinde yerel olmak üzere kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.