Meteoroloji Uyardı! Sıcaklıklar Düşüyor, Kuvvetli Yağış ve Kar Geliyor

Meteoroloji Uyardı! Sıcaklıklar Düşüyor, Kuvvetli Yağış ve Kar Geliyor
Meteoroloji tarafından yapılan son tahminlere göre: Pek çok il için kuvvetli sağanak öngörülürken hava sıcaklıklarında da düşeceği tahmin edildi. Peki bugün hava nasıl olacak? İşte yanıtı...Türkiye'nin doğu, iç ve kuzey...

Meteoroloji tarafından yapılan son tahminlere göre: Pek çok il için kuvvetli sağanak öngörülürken hava sıcaklıklarında da düşeceği tahmin edildi. Peki bugün hava nasıl olacak? İşte yanıtı...

Türkiye'nin doğu, iç ve kuzey kesimlerinin çok ve parçalı bulutlu, Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu'nun batısı, Karadeniz, İç Anadolu ile Doğu Akdeniz'in yağışlı, diğer yerlerinde açık ve az bulutlu geçmesi bekleniyor.

Genellikle sağanak ve yağmur, Doğu Anadolu’nun doğu ve kuzeyinin yüksekleri ile Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde beklenen yağışların, Mardin, Diyarbakır, Bingöl, Erzurum, Tunceli ve Hatay çevrelerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Marmara'da Hava Durumu Nasıl?

Çok ve parçalı bulutlu, Kocaeli, Sakarya ve Bilecik çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.

Ege'de Hava Durumu Nasıl?

Az ve parçalı bulutlu geçeceği öngörülüyor.

Akdeniz'de Hava Durumu Nasıl?

Parçalı ve çok bulutlu, Antalya ile Doğu Akdeniz'in doğu kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Hatay çevrelerinde yağışların kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

İç Anadolu'da Hava Durumu Nasıl?

Çok ve parçalı bulutlu, Eskişehir hariç genelinin sağanak yağışlı ve yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz'de Hava Durumu Nasıl?

Parçalı ve çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz'de Hava Durumu Nasıl?

Çok ve parçalı bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu'da Hava Durumu Nasıl?

Çok ve parçalı bulutlu, batı kesimlerinin sağanak ve yağmurlu, Erzurum, Tunceli, Bingöl, Erzincan, Şırnak, Muş ve Bitlis çevrelerinin yükseklerinin kar yağışlı ve karla karışık yağmurlu geçmesi bekleniyor. Yağışların, Bingöl, Erzurum ve Tunceli çevrelerinde kuvvetli olacağı öngörülüyor.

Güneydoğu Anadolu'da Hava Durumu Nasıl?

Yer yer parçalı ve çok bulutlu, sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Yağışların bu akşam saatlerinde Diyarbakır ve Mardin çevrelerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.