Meteoroloji'den 3 Aralık Uyarısı Geldi! Çok Sayıda İlde Yağışlar Görülecek

Meteoroloji'den 3 Aralık Uyarısı Geldi! Çok Sayıda İlde Yağışlar Görülecek
Meteoroloji tarafından yayımlanan güncel raporda önümüzdeki 2 güne dikkat çekildi.Meteoroloji'nin yaptığı son güncel tahminlere göre: Yurdun genelinin parçalı ve çok bulutlu, Orta ve Batı Akdeniz, Ege, Marmara ile Mardin, Diyarbakır,...

Meteoroloji tarafından yayımlanan güncel raporda önümüzdeki 2 güne dikkat çekildi.

Meteoroloji'nin yaptığı son güncel tahminlere göre: Yurdun genelinin parçalı ve çok bulutlu, Orta ve Batı Akdeniz, Ege, Marmara ile Mardin, Diyarbakır, Şırnak, Hakkari, Kars, Iğdır, Ağrı, Erzurum, Erzincan, Bayburt ve Gümüşhane çevrelerinin,  gece saatlerinde Eskişehir çevrelerinin, yarın öğleden sonra Karaman, Aksaray ve Kırşehir çevrelerinin aralıklı yağışlı geçmesi bekleniyor.

Genellikle yağmur ve sağanak, Batı Akdeniz ve Güney Ege kıyılarında yer yer gök gürültülü sağanak, bu akşam saatlerinde Ağrı, Erzincan, Kars ve Erzurum'un yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek olan yağışların; Çanakkale ile Kıyı Ege çevreleri, Mersin'in batı kesimleri ile Antalya'nın doğusunda yerel olmak üzere kuvvetli olacağı öngörülüyor. Öte yandan iç kesimlerde yer yer pus ve hadisesinin görüleceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Kuvvetli Yağışlara Karşı Uyardı

Meteoroloji tarafından yağışların Çanakkale çevreleri, Kıyı Ege, Mersin'in batı kesimleri ile Antalya'nın doğusunda yerel olmak üzere kuvvetli olacağı tahmin edildiğinden dolayı su baskını, sel ve ulaşımda aksamalar gibi yaşanabilecek her türlü olumsuzluğa karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği konusunda uyarı yapıldı.