Meteoroloji'den Kritik Rapor! 'Dikkatli ve Tedbirli Olunmalıdır' Uyarısı Geldi

Meteoroloji'den Kritik Rapor! 'Dikkatli ve Tedbirli Olunmalıdır' Uyarısı Geldi
Meteoroloji'nin yaptığı son tahminlerde; Marmara ile Kuzey kesimlerde olumsuzluklara karşı uyarı yapıldı. Marmara ile Kuzey kesimlerde yer yer pus ve sis ve pus hadisesi beklendiği belirtildi.Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı...

Meteoroloji'nin yaptığı son tahminlerde; Marmara ile Kuzey kesimlerde olumsuzluklara karşı uyarı yapıldı. Marmara ile Kuzey kesimlerde yer yer pus ve sis ve pus hadisesi beklendiği belirtildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı değerlendirmelerde; Yurdun kuzey kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Ardahan'ın yüksek kesimleri ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yükseklerinde yer yer kar yağışlı ve karla karışık yağmurlu, Kastamonu'nun kıyıları, Ardahan çevreleri, Sinop ve Orta ile Doğu Karadeniz kıyılarının yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin açık ve az bulutlu ve açık geçmesi bekleniyor.

Gece ve sabah saatlerinde İç Anadolu, Kırklareli, Çanakkale, İstanbul, Kocaeli illeri başta olmak üzere Marmara, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ve İç Ege'de sis ve pus öngörüldüğü ifade edildi.