MHRS Üzerinden Kaç Randevu Alındı? Sağlık Bakanı Açıkladı!

MHRS Üzerinden Kaç Randevu Alındı? Sağlık Bakanı Açıkladı!
Merkezi Hekim Randevu Sistemi aracılığıyla, pek çok kişi internet üzerinden doktor randevusu alıyor. Bu kapsamda, kimi vatandaşların randevu alıp gitmemesi ve alınan toplam randevu sayısı hakkında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca...

Merkezi Hekim Randevu Sistemi aracılığıyla, pek çok kişi internet üzerinden doktor randevusu alıyor. Bu kapsamda, kimi vatandaşların randevu alıp gitmemesi ve alınan toplam randevu sayısı hakkında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bilgilendirmede bulundu.

MHRSden Kaç Randevu Alındı?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile bu yılın ilk 10 ayında MHRS’den toplam 200 milyon randevu alındığını belirterek “Bu yılın ilk 10 ayında MHRS üzerinden 200 Milyon randevu alındı. Günlük randevu sayısı salgından öncesine kıyasla yüzde 40 artışla 945 Bine ulaştı. Buna rağmen, ihtiyacı öncelikli çok sayıda kişi randevu almakta zorlanıyor. Gitmeyeceğiniz randevuyu MHRS üzerinden iptal edin.” ifadelerine yer verdi.

Gitmeyeceğiniz Randevuyu İptal Edin

Bakan Koca, toplam 200 milyon randevu alındığı açıklarken, randevuya gidilmeyecekse iptal edilmesi gerektiğini ve diğer vatandaşların da bu sayede daha kolay randevuya ulaşabileceğini belirtti.