Müge Anlı Selim Yalçınkaya Olayı Ne? Selim Yalçınkaya Neden Öldü?

Müge Anlı Selim Yalçınkaya Olayı Ne? Selim Yalçınkaya Neden Öldü?
Müge Anlı Selim Yalçınkaya Olayı ne? Selim Yalçınkaya cinayeti nedir? soruları arama motorları üzerinde sıklıkla araştırılmaktadır. Müge Anlı Selim Yalçınkaya olayı Türkiye’nin gündemine oturmayı başardı.Selim Yalçınkaya...

Müge Anlı Selim Yalçınkaya Olayı ne? Selim Yalçınkaya cinayeti nedir? soruları arama motorları üzerinde sıklıkla araştırılmaktadır. Müge Anlı Selim Yalçınkaya olayı Türkiye’nin gündemine oturmayı başardı.

Selim Yalçınkaya Cinayeti herkes tarafından araştırılma konusu oldu. Ölmeden eşiyle boşanan Derya Hanım'ın ihanet iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Müge Anlı Selim Yalçınkaya neden öldü?

Müge Anlı Selim Yalçınkaya Olayı Ne?

Müge Anlı Selim Yalçınkaya Olayı programın hayranları tarafından araştırılmaktadır. Selim Yalçınkaya Cinayeti herkesin dikkatini çekmeyi başardı. 23 yaşındaki bir çocuk babası olan Selim Yalçınkaya, Ankara Mamak’ta bulunan evinin garajında 11 Ağustos 2022 tarihinde kafasından vurularak öldürülmüş halde bulundu. Garajda yer alan ekinlerini çuvala koymak için giren Selim Yalçınkaya’dan haber alamayan anne çocuğunu aramaya başlar. Sabah 8’den itibaren aramaya başlayan anne garaja gidince yerde kanlar içerisinde yatan oğlu Selim Yalçınkaya’yı görür.

Selim Yalçınkaya’yı bulan acılı anne Müge Anlı’dan yardım istedi. Selim Yalçınkaya cinayetinde sorumlu ise eski eşi Derya Hanım tutuldu. Eski eşi Derya Hanım yayına katılınca Selim Yalçınkaya’nın annesi ve kız kardeşleri eski gelin Derya Hanım’ın üzerine gitti.

Selim Yalçınkaya Eşi Derya Suçlu Mu?

23 yaşındaki Selim Yalçınkaya’nın eşi Derya’ya tepkiler çığ gibi yürüyor. Derya Hanım’ın ihanet iddialarının konuşmalarını çıkaran Müge Anlı, konuşmaları eski eşe gösterince gözleri fal taşı gibi açıldı. İhanet yazışmalarının belgelerini ve konuşmalarını gelin Derya Hanım’a göstererek Müge Anlı tarafından:

"Sen eşin ilk öldüğünde verdiğin ifadede kabul etmemişsin Erdoğan'la birlikteliğini. Ama daha sonraki ifadende kabul etmişsin. Senin bu karı-koca yazışmaların var. Ben senin 2 katın yaşındayım. Ben hiç kimseyle böyle konuşamam, ne eşimle konuşabilirim, ne bir kız arkadaşımla konuşabilirim... Hele ki eşime bu kadar böyle yaşadığım ilişkinin ayrıntılarını anlatmak... Kızım siz ne yiyorsunuz, ne içiyorsunuz” dedi.

Canlı yayında sinirlerine hakim olamadan sinirlenen Müge Anlı sözlerine:

"Sen bunları yazarak neyi hedefliyordun? Gelsin seni öldürsün mü gitsin o adamı mı öldürmesini hedefliyordun? Şu yaştaki halimle, özgürlüğü seven biri olarak söyleyeyim, kocam bunları yazsa bilmiyorum gözüm görür mü. Senin kafan kırık mı? Amacın ne?" şeklinde devam etti.

Eski Gelin Derya ise Müge Anlı’ya tepki olarak:

"Ben eşimle her şeyi konuşabiliyordum, o da bana konuşuyordu aynı şekilde. O öyle değil. Kendi attıklarını silmiş benim attıklarım duruyor" dedi.

Selim Yalçınkaya’nın Ablasından Acı Dolu Sözler

Kardeşi Selim Yalçınkaya’nın öldürüldüğünü bilmeyen ve şüphelilerin bulunmasını isteyen ablanın sözleri herkesin içini yakmaya yetti. Abla tarafından:

“Ne geldiyse eski karısından geldi. Eski eşinden şüpheleniyoruz. Bu kızın daha mesajlaştığı kişiler ve  her şeyi ortaya çıktı. Elimizde kanıt olarak belgeledikte. O gece garaja siyah araba gelmiş ve kardeşime gel alkol içelim demiş. Kardeşim gitmemiş. Garaja girmiş. Ekinleri doldurmak istediğinde arkasından demirle vurarak öldürülmüş. Müge Anlı’dan yardım istiyorum. Kardeşim kanın yerde kalmayacak” denildi.

Kayınbaba Komşusu Erdoğan'ı Vurmuştu

Selim Yalçınkaya'nın babası komşusu Erdoğan'ı gelininin müstehcen fotoğraflarını köy grubunda paylaştığı için vurup, hapise girmiş. 9 aydır içeride olan kayınpeder, gelininin beraber olduğu adamı vurmaktan cezaevinde kalıyor.

Gelin Derya'nın iddiası ise kayınbabam ve Erdoğan arasında borç vardı. Kayınbabam ve Erdoğan bir kadına gidiyor ve kayınbabam Erdoğan'dan para alıyor. Ben Erdoğan ile sadece 1 ay görüştüm. Selim'de benim Erdoğan ile mesajlarımı gördü. Ben çocuğumun önünde kocamdan dayak yedim. Ben Erdoğan ile konuştuğumu kabul ediyorum ama bu olay sadece 1 ay sürdü dedikleri gibi 3 yıl sürmedi.