Müge Anlı'da Derya Yalçınkaya Olayı Neden İşlenmiyor? Sebebi Belli Oldu

Müge Anlı'da Derya Yalçınkaya Olayı Neden İşlenmiyor? Sebebi Belli Oldu
Ekranların en sevilen gündüz kuşağı programlarından Müge Anlı ile Tatlı Sert'te işlenen birçok konu gündem oluyor. Geçtiğimiz günlerde de programa Derya Yalçınkaya damgasını vurmuştu.Hafta içi her gün ATV ekranlarında...

Ekranların en sevilen gündüz kuşağı programlarından Müge Anlı ile Tatlı Sert'te işlenen birçok konu gündem oluyor. Geçtiğimiz günlerde de programa Derya Yalçınkaya damgasını vurmuştu.

Hafta içi her gün ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Müge Anlı'nın programında gündem olan Derya Yalçınkaya'nın yayına neden çıkmadığı merak ediliyor. Çok sayıda vatandaş, 'Derya Yalçınkaya olayı neden işlenmiyor?' sorusunun yanıtını araştırıyor. Müge Anlı'da itirafları ile gündeme bomba gibi düşen Derya Yalçınkaya olayının işlenmeme sebebi de belli oldu. Konuya savcılık tarafından yayın yasağı getirildiği ve araştırmanın bundan sonraki bölümünün gizli olarak yürütüleceği ifade edildi.

Derya Yalçınkaya Olayı Ne Oldu?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Derya Yalçınkaya olayı, geçtiğimiz hafta kısa bir sürede gündeme bomba gibi düştü. Şüpheli bir şekilde yaşamını yitiren eşi Selim Yalçınkaya'nın katilinin bulunması için Müge Anlı'nın programına çıkan Derya Yalçınkaya'nın canlı yayında eşine yönelik yaptığı çoklu ilişki itirafı izleyicilere büyük şaşkınlık yaşattı.

Derya Yalçınkaya'nın özel görüntülerini köyde yaşayan Ertuğrul isimli bir şahsın yaydığı iddiası herkesi şoke ederken, önceki haftadan beri olayın programda işlenmemesinin nedeni açığa çıktı.

Adli makamların, konunun büyük yankı bulması ve gündem olmasından sonra olaya el attığı ve araştırmanın bundan sonraki bölümünün bu sebeple gizli olarak yürütüleceği ifade edildi. Getirilen yayın yasağı sebebi ile de Müge Anlı ve ekibi başka konuları işlemeye koyuldu.