Müge Anlı’da Mehmet Topaloğlu Cinayeti Katili Ahmet Mi? Müge Anlı Mehmet Topaloğlu Olayı Ne?

Müge Anlı’da Mehmet Topaloğlu Cinayeti Katili Ahmet Mi? Müge Anlı Mehmet Topaloğlu Olayı Ne?
Müge Anlı Mehmet Topaloğlu Kimdir? Mehmet Topaloğlu katili kim? Soruları programın hayranları ve olayı merak eden kişiler tarafından araştırılmaktadır. İşte, Mehmet Topaloğlu olayıyla ilgili yapılan son açıklamalar...Müge...

Müge Anlı Mehmet Topaloğlu Kimdir? Mehmet Topaloğlu katili kim? Soruları programın hayranları ve olayı merak eden kişiler tarafından araştırılmaktadır. İşte, Mehmet Topaloğlu olayıyla ilgili yapılan son açıklamalar...

Müge Anlı Mehmet Topaloğlu Kimdir? Mehmet Topaloğlu Katili Kim?

Müge Anlı Mehmet Topaloğlu Kimdir? Mehmet Topaloğlu katili kim? Soruları sıklıkla araştırılmaktadır. Mehmet Topaloğlu ailesiyle beraber Eskişehir’de çobanlık yapan biriydi. Hem kendi hayvanlarına bakan hem de köylülerinden olan Ahmet ve Ömer’e ait hayvanlara bakıyordu. 13 Temmuz tarihinde köyde yürürken 7 kurşunla vurularak hayatını kaybetti.

Mehmet Topaloğlu cinayetinde ailenin şüphelendiği isimlerden biri de Ahmet Çetin. Ahmet Çetin, programda verdiği çelişki ifadelerle gündeme geliyor. Ahmet Çetin yaptığı açıklamada:

"Olay günü ben evimin oradan arabamı almaya doğru ağıla doğru gidiyordum. Mehmet'in olayında siyah kapı ile beton direk arasında ben o hizadayken şahıs bahçe duvarının dibinden ateş ederek atladı. Hiç durmadan ateş etti. Yaklaşık 150 metre dere yatağına doğru kovaladım. 70-80 kilo aralarında 1,70-1,80 boyları arasında Kar maskeliydi" dedi.

Müge Anlı tarafından cinayetin tanığı olan Ahmet Çetin’e peki ne oldu da peşini bıraktınız? Sorusuna ayağımda terlik vardı. Kaçtığı yer çalı çırpı olduğu için oraya doğru gitmem zor demesi üzerine tüm gözler Ahmet Çetin’e çevrildi. Ahmet Çetin’in yaptığı açıklamalar onun suçlu olduğunun düşünülmesine neden oldu. Ahmet Çetin tarafından yapılan açıklamada Mehmet ile her gün konuştuklarını, Mehmet’in bi ara komada kaldığını, geçen yıl koyunu kaçırdığını ve Mehmet’e ateş edilen silahın gerçek silah olmadığını söyledi.

Mehmet Topaloğlu’nun Patronu Şüpheli!

Müge Anlı Mehmet Topaloğlu olayında Mehmet Topaloğlu’nun patronunun şüpheli olduğuna değindi. Müge Anlı tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada:

“O gün arabasını almak için gittiğini ama Mehmet Topaloğlu ile yolda karşılaştığını söylüyorsun. Ama neden şüphelisin biliyor musun? Senin verdiğin ifadende kovan izi ile senin söylediğin yer arasında fark var tutmuyor. Hadi sen katili gördün peşinden gittin? Adam peşinden gelme diye sana da sıkar bir tane öldürmek kastı olmasa da. Sen Ali Murat’ın evinden çıkıp olay yerine gitsen 2 dakikanı alır. Madem kuru sıkıydı neden öldü mü diye soruyorsun oyalanıp telefonda insanlarla konuşup. Sonra öldüğünü öğrendikten sonra olay yerine gidiyorsun. Ben bunları dosyadaki ifadelerine göre söylüyorum. Bunlar kayıtlı” demesinin üzerine patronu ben böyle bir şey söylemedim diyerek Müge Anlı’nın söylediklerini reddetti.