Müge Anlı'daki Nehir Batak Olayı Ne? 16 Yaşındaki Kızın Profilindeki Not Şoke Etti

Müge Anlı'daki Nehir Batak Olayı Ne? 16 Yaşındaki Kızın Profilindeki Not Şoke Etti
ATV ekranlarında hafta içi her gün izleyici ile buluşan  Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yine akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı.Araştırmacı gazeteci Müge Anlı'nın sunuculuğunu yaptığı programa katılın...

ATV ekranlarında hafta içi her gün izleyici ile buluşan  Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yine akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı.

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı'nın sunuculuğunu yaptığı programa katılın Asım Batak isimli vatandaş kızı Nehir Batak'ın 12 gün önce İstanbul'da kaçarak kaybolduğunu iddia etti.

Ünlü sunucu Müge Anlı programda genç kızın Instagram hesabının profilini ekrana yansıttı. Profilde  "Evli" yazıldığı görülünce Müge Anlı dahil stüdyoda herkes şaşkına döndü.

Nehir Batak'a Ne Oldu?

Baba Asım Batak İstanbul'da yaşayan kızı Nehir Batak'tan 12 günden beri haber alamayınca Müge Anlı İle Tatlı Sert programına çare aramaya geldi. Programda yaşanan olayları anlatan Asım Batak, "Babam beni darbetti diyerek polisi arıyor. Sonra polislere yurda gitmek istediğini söylüyor ve 1 ay yurtta kalıyor. Sonra yeniden yurttan ayrılıyor eve gelmek istiyor" şeklinde konuştu.

Baba Batak, "Söylediklerinin gerçeklerle ilgisi yok. Ben karışmıyorum ona, ne isterse de elimden geldiği kadar almaya çalışıyorum. Yurttan aldıktan sonra eve getiriyordum ama şu son 3 aydan beri birileri bunun kafasını çelmiş. Kaçıyor ve bulamıyoruz" dedi.

Müge Anlı'dan Yorum

Programda genç kızın Instagram profili izleyicilere gösterildi. 16 yaşındaki kızın profilindeki "Evli" ibaresi ise görenlerin ağzını açık bıraktı. Konuya ilişkin yorumda bulunan araştırmacı gazeteci Müge Anlı, "Ah kızım ah. Keşke gittiğiniz yerlerde mutlu olsanız ancak bu yaşlarda yaptığınız seçimler sizi mutlu etmeyecektir" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, 16 yaşındaki çocuğun annesi hakkındaki bilgiler de içleri yaktı. Annenin kendisini doğal gaz borusuna astığı ifade edildi.