Özge Özpirinçci Yazdan Kalan Fotoğrafını Paylaştı

Özge Özpirinçci Yazdan Kalan Fotoğrafını Paylaştı
Dizi ve film projelerindeki başarılı oyunculuğu ile geniş kitlelere ulaşan Özge Özpirinçci, sosyal medya hesabından paylaşımlar yapmayı sürdürüyor. Güzel oyuncu son paylaşımında, yaz aylarında çektiği bir kareye yer verdi.''Saçlar...

Dizi ve film projelerindeki başarılı oyunculuğu ile geniş kitlelere ulaşan Özge Özpirinçci, sosyal medya hesabından paylaşımlar yapmayı sürdürüyor. Güzel oyuncu son paylaşımında, yaz aylarında çektiği bir kareye yer verdi.

''Saçlar Bu Uzunluğa Ulaşır Mı?

Başarılı oyuncu Özge Özpirinçci, sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Instagram'da 3.5 milyonu aşkın takipçisi olan Özpirinçci, son paylaşımıyla bir kez daha kendine hayran bıraktı. Yazın çekilen bir karesini takipçilerinin beğenisine sunan güzel oyuncu, ''Her geçen gün önümüzdeki yaza daha da yaklaşacağız. Bu sonbahar, kış ve ilkbaharda neler olacak kimse bilemez ama benim saçlar 2023 yazına bu uzunlukta giriş yapar di mi?'' ifadelerine yer verdi.

Fotoğrafa Beğeni Yağıyor

Özge Özpirinçci'nin paylaştığı son fotoğraf karesi, çok kısa sürede binlerce beğeni aldı. Özpirinçci'nin takipçileri, başarılı oyuncuyu ekranlara görmek istediklerine dair çok sayıda yorum yaptılar.