Pınar Altuğ Kedisiyle Olan Eğlenceli Anlarını Paylaştı

Pınar Altuğ Kedisiyle Olan Eğlenceli Anlarını Paylaştı
Oyunculuk, mankenlik ve sunuculuk gibi alanlarda başarılı işlere imza atan Pınar Altuğ, sosyal medya hesabından paylaşımlar yapmaya devam ediyor. İlgiyle takip edilen başarılı oyuncu, son paylaşımında kedisinin oyun istediği...

Oyunculuk, mankenlik ve sunuculuk gibi alanlarda başarılı işlere imza atan Pınar Altuğ, sosyal medya hesabından paylaşımlar yapmaya devam ediyor. İlgiyle takip edilen başarılı oyuncu, son paylaşımında kedisinin oyun istediği anlara ait görüntülere yer verdi.

''İyi Ki Geldin Nohut''

Pınar Altuğ, sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Instagram'da, 1.6 milyonu aşkın takipçisi olan başarılı manken, paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Hayvanlara olan düşkünlüğünü her fırsatta dile getiren Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan'ın doğum günü hediyesi olan kedi ile yaşadığı eğlenceli anları, takipçilerinin beğenisine sundu. Altuğ paylaşımında ''Nohutla yoga yapmak'' ifadelerine yer verdi. Söz konusu gönderi, çok kısa sürede büyük beğeni topladı.

Pınar Altuğun Oynadığı Diziler

Çocuklar Duymasın dizisindeki Meltem karakteri ile şöhreti katlanan Pınar Altuğ, Kurt Kapanı, Reyting Hamdi, Çocuklar Duymasın, Omuz Omuza, Davetsiz Misafir, İlk Aşkım, Deli Dolu ve Aile Reisi dizilerinde rol aldı.