Pınar Deniz Basketbol Maçında Top Atışı Yaptı! O Anları Kendi Hesabından Paylaştı

Pınar Deniz Basketbol Maçında Top Atışı Yaptı! O Anları Kendi Hesabından Paylaştı
Kanserle mücadelede, erken tanı ve tedavinin önemi sıkça vurgulanıyor. Bu kapsamda, farkındalık oluşturmak için çeşitli sosyal sorumluluk projeleri düzenleniyor. 'Pembe top sahada' projesi de bu amaçla yıllardır devam ediyor....

Kanserle mücadelede, erken tanı ve tedavinin önemi sıkça vurgulanıyor. Bu kapsamda, farkındalık oluşturmak için çeşitli sosyal sorumluluk projeleri düzenleniyor. 'Pembe top sahada' projesi de bu amaçla yıllardır devam ediyor. Organizasyonun son etkinliğinde, başarılı oyuncu Pınar Deniz top atışı gerçekleştirdi.

Pınar Deniz Basketbol Sahasında!

Anadolu Efes Spor Kulübü ve ALBA Berlin arasındaki müsabaka öncesinde, meme kanserine farkındalık için yapılan çalışmada, Pınar Deniz top atışı gerçekleştirdi. Başarılı oyuncu, o anlara ilişkin kareleri sosyal medya hesabından paylaştı. Deniz paylaşımının açıklamasında ''Dün akşam gerçekleşen Pembe Top Sahada projesinde top atış sırası bendeydi. Meme kanserinde erken tanının önemini vurgulayan bu anlamlı projede olmak benim için çok değerliydi. Sevgili kadınlar kontrollerimizi aksatmayalım çünkü ‘erken tanı hayat kurtarır.’' ifadelerine yer verdi. Pınar Deniz'in, meme kanserine farkındalık için böyle bir çalışmada yer alması büyük takdir topladı.