Sağlık Bakanlığı İşçi Alımı Kura Çekimi Tarihi Belli Oldu! İşte Kura Tarihi

Sağlık Bakanlığı İşçi Alımı Kura Çekimi Tarihi Belli Oldu! İşte Kura Tarihi
Sağlık Bakanlığı geçtiğimiz haftalarda, 11.317 işçi alımı yapacağını duyurmuştu. Bakanlık tarafından açıklanan işçi alımı için çok sayıda kişi başvuruda bulunurken, başvuru işlemlerinin sona ermesiyle birlikte kura...

Sağlık Bakanlığı geçtiğimiz haftalarda, 11.317 işçi alımı yapacağını duyurmuştu. Bakanlık tarafından açıklanan işçi alımı için çok sayıda kişi başvuruda bulunurken, başvuru işlemlerinin sona ermesiyle birlikte kura çekimi için heyecanlı bekleyiş başladı. Bu kapsamda, Sağlık Bakanlığı işçi alımı için kura çekiminin ne zaman yapılacağı merak ediliyor.

Sağlık Bakanlığı İşçi Alımı Kura Tarihi

Sağlık Bakanlığı, İŞKUR üzerinden 11.317 işçi alımı yapacağını açıklaması ve başvurularının tamamlanması ile birlikte, kura çekiminin ne zaman gerçekleşeceği araştırılmaya başlandı. Sağlık Bakanlığı'nın gerçekleştireceği işçi alımı için kura çekimi 28 Aralık tarihinde yapılacak.

Sağlık Bakanlığı İşçi Alımı Sonuçları

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılacak işçi alımı için kura çekiminin tarihi netlik kazanırken, sonuçların ne zaman açıklanacağı da merak ediliyor. Sonuçların ne zaman ilan edileceğine dair açıklama yapılmasa da kura çekiminin ardından duyurulması bekleniyor. Sonuçlar açıklandığı zaman, Sağlık Bakanlığı'nın resmi internet sitesinden sonuçlara ulaşılması bekleniyor.