Şahan Gökbakar Doğum Gününde Eşi ve Çocuklarıyla Fotoğraf Paylaştı!

Şahan Gökbakar Doğum Gününde Eşi ve Çocuklarıyla Fotoğraf Paylaştı!
22 Ekim 1980'de, İzmir'de dünyaya gelen Şahan Gökbakar, 42. yaş gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile kutladı. Çocukları ve eşiyle birlikte çektiği bir kareyi takipçilerinin beğenisine sunan Gökbakar'a, takipçilerinden...

22 Ekim 1980'de, İzmir'de dünyaya gelen Şahan Gökbakar, 42. yaş gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile kutladı. Çocukları ve eşiyle birlikte çektiği bir kareyi takipçilerinin beğenisine sunan Gökbakar'a, takipçilerinden çok sayıda iyi dilek yorumu geldi.

Şahan Gökbakakar'ın Doğum Günü Paylaşımı

Filmlerdeki başarılı oyunculuğu ile büyük beğeni toplayan Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabındaki paylaşımlarıyla da adından sıkça söz ettiriyor. Instagram'da, 4.1 milyonu aşkın takipçisi olan başarılı oyuncu, son paylaşımında doğum gününe ait bir fotoğrafa yer verdi. Eşi Selin Ortaçlı, çocukları Deniz Efe ve Ela ile birlikte doğum gününü kutlayan Şahah Gökbakar, paylaşımına ''42 bitti'' notunu düştü.

Şahan Gökbakarın Oynadığı Filmler

Şahan Gökbakar bugüne kadar rol aldığı Gen, Recep İvedik, Celal İle Ceren, Osman Pazarlama ve Kayhan filmlerindeki oyunculuk performansı ile seyircilerden tam not aldı.