Sıla Büyülü Şehir Deyip Diyarbakır Karelerini Paylaştı! İşte O Fotoğraflar

Sıla Büyülü Şehir Deyip Diyarbakır Karelerini Paylaştı! İşte O Fotoğraflar
Sıla, çeşitli konser organizasyonlarında, farklı şehirlerdeki sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Bu kapsamda başarılı şarkıcı, City Fest'22 etkinliğinde, Diyarbakır'da dün akşam sahne aldı. Sevilen şarkılarını katılımcılar...

Sıla, çeşitli konser organizasyonlarında, farklı şehirlerdeki sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Bu kapsamda başarılı şarkıcı, City Fest'22 etkinliğinde, Diyarbakır'da dün akşam sahne aldı. Sevilen şarkılarını katılımcılar için seslendiren Sıla, konser sonrası Diyarbakır'da çektiği fotoğraf karelerini takipçileriyle paylaştı.

''Defalarca Geldim, Her Zaman da Gönlümde Haklı Bir Ateşle Ayrıldım''

Sıla, Diyarbakır'da çektiği kareleri takipçilerinin beğenesine sundu. Diyarbakır'ın tarihi yerlerini ziyaret eden başarılı şarkıcı yaptığı paylaşımda "Büyülü bir şehir Diyarbakır. Defalarca geldim, her zaman da gönlümde haklı bir ateşle ayrıldım. Hiç sönmemesini diler insan bazı durumlarda. Sıcacık el sıkışmalar, en çok da utangaç bakışmalar… İlker’e dün anlatırken -ki bir dahaya mutlaka yan yana görmeliyiz dedik- Bu topraklardaki sır insanın kulağına susmanın azizliğini fısıldıyor sanki dedim. Ve fazla acı var, keder var. Ama sabrı da çok dedim. Dicle gibi. Bazen akan su bile kalp kırıyor. Tamamına ermek zor, daha çok gelmek, dahası görmek lazım. Şöyle bir şansımız oldu. Bize Kemal rehberlik etti. Dilinde fener. Sohbet demliyken anlatılanlar gerçeğin ta kendisiydi ve tarafsızdı. Akşam ayrı. Coşkuyla, göz göze şarkı söylemek, dertleşmek ve eğlenmek gönüldeki tüm kalkanları indiriyor. Bu da kurdelesi oldu günün. Ne kadar teşekkür etsem azdır. Ayrılmadan evvel uğrayacağım birkaç yer daha var. Sonra yine geleceğim. Taşına, toprağına, canına kurban. Güler yüzüne hayran.'' ifadelerine yer verdi. Ünlü şarkıcının bu paylaşımı, çok kısa sürede binlerce beğeni ve çok sayıda yorum aldı.