Sofraların Vazgeçilmezi Tavuğa Dikkat! Tonlarcasını Vatandaşlara Yedireceklerdi

Sofraların Vazgeçilmezi Tavuğa Dikkat! Tonlarcasını Vatandaşlara Yedireceklerdi
Zabıta ekipleri, Şanlıurfa Eyyübiye'de Gıda İmalatçılar Sitesi'nde faaliyet gösteren gıda işletmelerine yönelik denetimler gerçekleştirdi.Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde skandal bir olaya tanıklık edildi. Eyyübiye Belediyesi...

Zabıta ekipleri, Şanlıurfa Eyyübiye'de Gıda İmalatçılar Sitesi'nde faaliyet gösteren gıda işletmelerine yönelik denetimler gerçekleştirdi.

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde skandal bir olaya tanıklık edildi. Eyyübiye Belediyesi zabıta ekipleri, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'yle beraber Şanlıurfa Gıda İmalatçılar Sitesindeki gıda işletmelerini denetledi.

Eyyübiye İlçe Tarım Müdürlüğü Gıda Kontrol ekiplerinde görev yapan veteriner hekimler ve gıda mühendislerinin de katılım gösterdiği denetimlerde, toptan satış ve dağıtım yapan depolar incelendi.

7 Ton 150 Kilogram Ele Geçirildi

Edinilen bilgiye göre, ekipler denetimlerde son kullanma tarihi geçmiş 7 ton 150 kilogram tavuk eti ele geçirdi. Etler ekipler tarafından imha edildi ve firmaya ceza kesildi.

Gerçekleştirilen kontrollerde son kullanma tarihi geçmiş 7 ton 150 kilogram paketli tavuk eti belirlendi. Ekipler etlere el koyup ve imha etti. Öte yandan, işletmelere ise cezai işlem uygulandı.