Survivor 2023 Kadrosuna Öyle Bir İsim Dahil Oldu Ki! Acun Ilıcalı Açıkladı

Survivor 2023 Kadrosuna Öyle Bir İsim Dahil Oldu Ki! Acun Ilıcalı Açıkladı
Ekranların sevilen yarışma programı Survivor için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Bu kapsamda, Survivor 2023'te kimlerin yarışacağı merak ediliyor. Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda,...

Ekranların sevilen yarışma programı Survivor için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Bu kapsamda, Survivor 2023'te kimlerin yarışacağı merak ediliyor. Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda, Survivor 2023 kadrosunda Berdan Mardini, Ümit Erdim ve Murat Eken'in yer alacağını açıklamıştı. Ilıcalı, yaptığı son açıklama ile dördüncü yarışmacıyı da duyurdu.

Survivor 2023 Yarışmacıları

Surivor 2023 büyük bir merakla beklenirken, Acun Ilıcalı yarışmacıları açıklamaya devam ediyor. Berdan Mardini, Murat Eken ve Ümit Erdim'den sonra yarışmaya katılan yeni isim belli oldu. Ilıcalı'nın açıklamasına göre, Yusuf Güney de Survivor 2023 kadrosunda yer alacak.

Yusuf Güneyin Popüler Şarkıları

Yusuf Güney'in, Survivor 2023'te yer alacağının açıklanmasının ardından, başarılı şarkıcının şarkıları merak konusu oldu. Ünlü şarkıcı, bugüne kadar seslendirdiği Melekler Seni Bana Yazmış, Hazin, Hadi Aşkım, Ördü Kader Ağlarını, Sevdaluğun Sarmadı, Aşka İnat, Heder Oldum Aşkına ve Unut Onu Kalbim gibi şarkılar ile müzikseverlerden beğeni topladı.