Tamı Tamına 65 Milyon TL Harcandı! Neşet Ertaş Filmine Yasak Geldi!

Tamı Tamına 65 Milyon TL Harcandı! Neşet Ertaş Filmine Yasak Geldi!
Neşet Ertaş filmi ile ilgili şok karar alındı. 23 Aralık tarihinde vizyona girmesi düşünülen ve Neşet Ertaş’ın hayatını konu edinen filmden ailesine onay çıkmadı. Filmin yapımcısı Mustafa Uslu şok bir şekilde sanki kürtajla...

Neşet Ertaş filmi ile ilgili şok karar alındı. 23 Aralık tarihinde vizyona girmesi düşünülen ve Neşet Ertaş’ın hayatını konu edinen filmden ailesine onay çıkmadı. Filmin yapımcısı Mustafa Uslu şok bir şekilde sanki kürtajla çocuğumu öldürdüler açıklamasını yaptı. Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi ile ilgili önemli bir karar alındı. Türk halk ozanı Neşet Ertaş’ın hayat hikayesini konu edinen filmin kişilik haklarını ihlal ettiği gerekçesiyle ailesinin yapımcı Mustafa Uslu’ya açtığı davada mahkeme 23 Aralık tarihinde vizyona girecek olan filmin yayınlanmamasına karar verdi.

Neşet Ertaş’ın ailesi mahkemenin aldığı bu kararla mutlu olurken Mustafa Uslu bu duruma çok sinirlendi. Bildiğiniz gibi Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi toplamda 5 yılda çekildi ve 65 milyon TL harcandı. Mustafa Uslu 2. Sayfa adlı programa bağlanarak:

"Filmimiz seyredilmeden yasaklandı bu bizi üzer. Defalarca aileyle görüştük kişinin ölümüyle kişilik hakları sona erer, miras olarak kalmaz buna rağmen defalarca görüştük. Maddi ve manevi anlaşmaya razıydık ama olmadı. Projede sadece birinin olmasını istemedikleri için anlaşamadık ekonomik konuda anlaşmıştık, 10 milyon vermeye hazırdık. Kitabın yazarı Erol Parlak'ı istemediler" dedi.

Uslu konuşmasının devamında 65 milyon harcadığını söyleyerek "Sanki kürtajla çocuğumu öldürdüler” dedi.