Tarkan Yeni Video Paylaştı! Sosyal Medya Bunu Konuşuyor

Tarkan Yeni Video Paylaştı! Sosyal Medya Bunu Konuşuyor
Ünlü şarkıcı Tarkan, şarkılarının, kliplerinin ve eşsiz sahne performansının yanı sıra, sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Tarkan, doğum günü dolayısıyla takipçilerinden gelen binlerce...

Ünlü şarkıcı Tarkan, şarkılarının, kliplerinin ve eşsiz sahne performansının yanı sıra, sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Tarkan, doğum günü dolayısıyla takipçilerinden gelen binlerce mesajı karşılıksız bırakmadı.

Tarkanın Doğum Günü Videosu

Megastar Tarkan, sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Instagram'da, 6 milyonu aşkın takipçisi olan Tarkan, 50. yaş günü dolayısıyla paylaşımda bulundu. Gün boyunca takipçilerinden gelen mesajlara teşekkür eden ünlü şarkıcı, ''O güzel doğum günü mesajlarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Ben de sizi çok seviyorum'' ifadelerine yer verdi.

Tarkanın Popüler Şarkıları

Tarkan bugüne kadar seslendirdiği Yolla, Dudu, Beni Çok Sev, Kuzu Kuzu, Öp, Çakmak Çakmak, Cuppa, Geççek, Firuze, Ceylan, Ölürüm Sana, Adımı Kalbime Yaz, Kedi Gibi, Şımarık, Şıkıdım, İşim Olmaz, Bir Oluruz Yolunda, Aşk Gitti Bizden, Kayıp, Gülümse Kaderine, Kış Güneşi, Hüp, Her Şey Fani, Pare Pare ve Sen Başkasın gibi şarkılar ile Türkiye'de olduğu kadar yurt dışında da geniş kitlere ulaşmaya başardı.