Usta Oyuncu Melek Baykal Kaza Geçirdi! Geçmiş Olsun Mesajları Yağıyor

Usta Oyuncu Melek Baykal Kaza Geçirdi! Geçmiş Olsun Mesajları Yağıyor
Melek Baykal, tiyatro oyunu kapsamında Türkiye turnesine devam ediyor. Söz konusu turne kapsamında son durağı Samsun olan usta oyuncu, burada talihsiz bir kaza geçirdi. Sağ dizinden sakatlık yaşayan Melek Baykal, sağlık durumuna...

Melek Baykal, tiyatro oyunu kapsamında Türkiye turnesine devam ediyor. Söz konusu turne kapsamında son durağı Samsun olan usta oyuncu, burada talihsiz bir kaza geçirdi. Sağ dizinden sakatlık yaşayan Melek Baykal, sağlık durumuna ilişkin bilgi verdi.

''Sağ Dizimi Bayağı Haşat Ettim''

Melek Baykal, Samsun'da geçirdiği kaza ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Konuya ilişkin takipçilerine bilgi veren Baykal, ''Turnede bir kaza geçirdim, kötü düştüm. Sağ dizimi bayağı haşat etmişim.'' ifadelerine yer verdi. Usta oyuncunun paylaşımı sonrası çok sayıda geçmiş olsun mesajı gelirken, Melek Baykal'dan bir paylaşım daha geldi.

''Bir Kez Daha Anladım Ki Dost Biriktirmek Çok Önemliymiş''

Melek Baykal, geçirdiği kaza sonrası çok sayıda geçmiş olsun yorumu almıştı. Başarılı oyuncu tüm mesajlara teşekkür ederek ''Hepinizi çok seviyorum. Geçirdiğim kaza neticesinde bir kez daha anladım ki dost biriktirmek çok önemliymiş. Var olun, beni çok mutlu ettiniz. Turnemiz devam ediyor. Kocaman kucaklıyor, öpüyorum. Sağlıkla, sevgiyle kalalım'' açıklamasında bulundu.