Üzerinde Servetle Geziyor! Acun Ilıcalı’nın Kızının Giydiği Montun Değeri Dudak Uçuklattı

Üzerinde Servetle Geziyor! Acun Ilıcalı’nın Kızının Giydiği Montun Değeri Dudak Uçuklattı
Geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı ve kızları Londra da bulunan Winter Wonderland’e katılmış ve oradan paylaşım yapmıştı. Kızların giydiği kıyafetlerin fiyatı gündeme oturdu.Her daim yaptığı yeniliklerle ön plana çıkan...

Geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı ve kızları Londra da bulunan Winter Wonderland’e katılmış ve oradan paylaşım yapmıştı. Kızların giydiği kıyafetlerin fiyatı gündeme oturdu.

Her daim yaptığı yeniliklerle ön plana çıkan Acun Ilıcalı, ailesiyle beraber de vakit geçirmeye özen gösteriyor. Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde kızları ile Londra’da ki Winter Wonderland’e katıldı. Oradan paylaşım yapan Acun Ilıcalı’nın kızının giydiği eşyaların fiyatları gündeme bomba gibi düştü. Kısa süre önce Şeyma Subaşı’dan olan Melisa Ilıcalı’nın üzerindekilerin fiyatı çok konuşulmuş olsa da şimdi gündeme Yasemin Ilıcalı’nın montu ve ayakkabısı düştü.

Fiyatı 30 Bin TL!

Acun Ilıcalı tarafından dört kızıyla beraber Londra’da çekilen fotoğrafı paylaşıldı. Acun Ilıcalı’nın paylaşımına kısa süre içerisinde pek çok beğeni ve yorum geldi. Acun Ilıcalı’nın güzeller güzeli kızı Yasemin Ilıcalı’nın üzerindekiler dikkat çekti. Yasemin Ilıcalı’nın üzerindeki montun fiyatı tamı tamına 30.379 TL olurken ayakkabısının fiyatı ise 15 bin TL olarak ortaya çıktı.