Vatandaş Buna Çok Sevinecek! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sosyal Konut Projesi Müjdesi

Vatandaş Buna Çok Sevinecek! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sosyal Konut Projesi Müjdesi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı bir canlı yayında gündeme dair önemli açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İlk Evim İlk İşyerim Projesi'ne yönelik de konuştu.Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7 Kasım 2022 tarihinde...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı bir canlı yayında gündeme dair önemli açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İlk Evim İlk İşyerim Projesi'ne yönelik de konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7 Kasım 2022 tarihinde sona erecek başvuru süresinin 15 Kasım 2022'ye kadar uzatıldığını duyurdu.

Projeye başvuruların 7 Kasım'da biteceğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, sürenin uzatıldığını söyleyince başvuru için teminatı denkleştirmekte güçlük çeken vatandaşlar sevindi.

5 Milyon 135 Bin 324 Geçerli Başvuru Yapıldı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, geçtiğimiz günkü açıklamasında projeye şimdiye dek 5 milyon 135 bin 324 kişinin başvurduğunu dile getirmişti. Bakan Kurum, "1,5 ayda 8 milyon vatandaş başvuru yaptı. Geçerli başvuru sayısı 5 milyon 135 bin 324. Projeye en çok da gençler ilgi gösterdi. 2 milyon 30 bin 277 gencimiz başvuru yaptı. En çok başvuru ise İstanbul'dan geldi" ifadelerini kullanmıştı.