Yalı Çapkını 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Yalı Çapkını 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı
Yeni sezonda özgün ve iddialı yapımlar ile izleyicilerin karşısına çıkan Star TV, bu kapsamda Yalı Çapkını dizisini geçtiğimiz haftalarda ekranlara getirdi. İlk bölümden itibaren seyircileri ekran başına kilitleyen dizi,...

Yeni sezonda özgün ve iddialı yapımlar ile izleyicilerin karşısına çıkan Star TV, bu kapsamda Yalı Çapkını dizisini geçtiğimiz haftalarda ekranlara getirdi. İlk bölümden itibaren seyircileri ekran başına kilitleyen dizi, yayın hayatına devam ediyor. Aşk ve dram ögelerinin baskın olarak yer aldığı Yalı Çapkını dizisinin, yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Yalı Çapkını Yeni Bölüm Fragmanı İzle

Yalı Çapkını dizisinin yeni bölüm fragmanı, Star TV tarafından yayınlandı. 5. bölümün hemen ardından yayınlanan fragman, çok kısa sürede büyük ilgi gördü.

Yalı Çapkını Oyuncuları

Senaristliğini Mehmet Barış Günger'in üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı ve Yiğit Tuncay gibi pek çok isim yer alıyor.

Yalı Çapkını Hangi Gün Saat Kaçta Yayınlanıyor?

Yalı Çapkını dizisi, her hafta cuma günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşuyor.