Yargı Dizisinin Ceylini Pınar Deniz Paylaşımlarıyla Sosyal Medyayı Salladı!

Yargı Dizisinin Ceylini Pınar Deniz Paylaşımlarıyla Sosyal Medyayı Salladı!
Pınar Deniz, dizi ve film projelerindeki başarılı oyunculuğu ile geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başardı. Oyunculuk performansının yanı sıra, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımları ile dikkat çeken güzel oyuncu,...

Pınar Deniz, dizi ve film projelerindeki başarılı oyunculuğu ile geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başardı. Oyunculuk performansının yanı sıra, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımları ile dikkat çeken güzel oyuncu, son gönderisinde yurtdışında çektiği karelere yer verdi.

''Geçmiş Bir Gün''

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz, sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Deniz son paylaşımında, yurt dışında çektiği kareleri takipçilerinin beğenisine sundu. Söz konusu fotoğraf kareleri çok kısa sürede on binlerce beğeni ve yüzlerce yorum aldı. Pınar Deniz gönderisinin açıklama bölümüne ''Geçmiş bir gün'' notunu düştü.

Pınar Denizin Oynadığı Diziler

Pınar Deniz bugüne kadar rol aldığı Sil Baştan, Beyaz Yalan, Günebakan, Vatanım Sensin, Bir Deli Rüzgar, Aşk 101 ve Yargı dizilerindeki oyunculuğu izleyicilerin takdirini topladı.